Use your language
Utilisez votre langue
Verwenden Sie Ihre Sprache
Gebruik uw taal
Utilice su idioma
Inloggning
Användarnamn

Lösenord

Glömt lösenord?

Bli medlem
Det är riktigt lätt och absolut helt gratis att bli medlem hos oss!

Tipsa en vän om sidan
Ditt namn

Din väns namn
Din väns epost

Rovdjursnytt
Inget inlagt

Bra tips
Viltrecept
 
Hur du kan ta reda på skinn
 
Viltmästarnas bästa viltvårdstips
 
Marinerade Vildsvins medaljonger
 
Anpassa ditt vapen för en billig penning
 
Vildsvinsskinka – grymt gott
 
Gör upp eld i skog och mark
 
Ätliga växter i naturen
 
Viltvård
 
Lägg in en annons
Annonskostnader
Privat: 25 kr

Företag: 200 kr

Regler
Du som konsument måste stå som ansvarig för det telefonabonnemang som betalsamtalet utförs ifrån. I annat fall måste du som konsument ha medgivande från abonnemangsinnehavaren innan samtalet utförs. Detta gäller även omyndiga konsumenter som använder sig utav målsmans telefonabonnemang. Svenska jaktportalen förbehåller sig rätten att ta bort annonser utan återbetalning för annonser som är felaktiga eller strider mot god etik.

Vid tekniska fel eller handhavandefel ersätts högst annonskostnaden. Svenska jaktportalen ansvarar inte för skada som beror på uteblivna eller fördröjda annonssvar.

Ansvar: Annonsören är personligen ansvarig för sin annons. Svenska jaktportalen ansvarar inte för den utannonserade varan.

Privatannons: Svenska jaktportalens privatannonser är till för privatpersoner som har rätt att ingå avtal, enligt konsumentverkets regler.

Företagsannons: Svenska jaktportalens företagsannonser är till för företag. Svenska jaktportalen förbehåller sig rätten att avgöra när en annons är företagsliknande.

Inte ren marknadsföring: Det är endast tillåtet att annonsera om försäljning, köp, byten, Annonstexten ska användas till att beskriva den enskilda varan som erbjuds i annonsen. övrig information, såsom beskrivning av verksamheten tillåts ej i annonstexten. För marknadsföring hänvisar vi till banner annonsering på vår hemsida. Vidare är det inte tillåtet att länka eller referera till en annan annons eller webbplats. Det är ej heller tillåtet att annonsera med varor, produkter och andra tjänster som konkurerar med Svenska jaktportalen.

E-post: Om du när du annonserar endast kan nås via telefon/e-post skriv detta i annonstexten, e-postadressen är dock obligatorisk för att kunna annonsera ut en vara.

Vapen: Vid försäljning av licenspliktigt vapen måste det framgå i annonstexten att vapnet kräver licens.

Annonstid: Annonsen är publicerad i 2 månader efter registrering.